Omdat elk product en elke wandeling of route anders is, is het niet mogelijk om vooraf een exacte berekening van de prijs te maken. Voor de ene familie heb ik meer tijd nodig dan voor de andere, soms zijn er moeilijkheden waar ik tegenaan loop en soms gaat het heel vlot. 

Wanneer u geïnteresseerd bent in een familieonderzoek, kunnen we vrijblijvend een gesprek inplannen. In dit gesprek vertelt u uw wensen en vragen, en geef ik aan wat ik voor u kan betekenen. Hierna ga ik beginnen aan het vooronderzoek. Aan de hand daarvan kan ik een preciezere inschatting maken van de tijd die ik moet besteden aan uw product.

Vaste prijzen

De prijzen voor een kwartierstaat of stamreeks staan wel vast. Ik hanteer de volgende prijzen (excl. btw):

  • Kwartierstaat: € 300,- (5 generaties)
  • Stamreeks: € 250,- (zo ver mogelijk terug)


  • Voor een wandeling, route, project of vraagstuk zijn de prijzen afhankelijk van uw wensen. Voor een gemiddelde stadswandeling kunt u rekening houden met een prijs tussen €1000,- en €1500,-.


  • Een ‘los’ onderzoek kost €30,- per uur, met een minimale afname van 2 uur. Bij een korte vraag kijk ik gratis met u mee! Voel u niet bezwaard om me een berichtje te sturen!


Ik doe bij alle producten altijd eerst een vooronderzoek waarmee ik een schatting van de kosten kan maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!