Heeft u interesse gekregen in één van mijn producten? Wilt u eerst meer informatie of overleggen over uw wensen?

Stuur dan een e-mail naar:


Over mij

Mijn naam is Nona Blijlevens. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het uitzoeken van mijn eigen stamboom. Ik had na een paar maanden al honderden personen, en bij elke nieuwe vondst werd ik weer enthousiast. Ik stelde me voor wat voor persoon Wilhelmina Jacoba van Bokhoven geweest zou zijn, hoe Zwaantje Drenth eruit zou hebben gezien en waar Theodorus Adrianus Helsloot zou hebben gewoond. Om meer te leren over het verleden en om antwoorden op mijn vele vragen te krijgen, besloot ik geschiedenis te gaan studeren. Het mooie van geschiedenis vind ik dat het vol zit met verhalen over de wereld om ons heen.
Ik hou me met de geschiedenis van gewone mensen bezig. Want geschiedenis bestaat niet alleen uit mijlpalen, maar juist de gewone levens van gewone mensen bepalen het verloop van het verleden, tot aan de dag van vandaag.

 Toen ik begon met het maken van een stadswandeling door Amsterdam over mijn eigen familie, vond ik dit zo ontzettend leuk om te doen, dat ik het jammer vond dat de wandeling af was. Daardoor is het idee van deze website ontstaan, ik wil voor andere mensen ook zoiets moois creëren, zodat ook anderen zo dicht mogelijk bij hun roots kunnen komen. 

KVK: 80499120          BTW: NL003447736B70